СНЕЖКО

След подаден сигнал със снимки на куче с разбита глава, нямаше как да не реагираме светкавично, защото ни беше пределно ясно, че живота му е в опасност. Отидохме на мястото, но куче нямаше… Казаха ни, че е избягал след като глутница други са започнали да го лаят и гонят от територията си, което е нормално нещо за обитателите на улиците. Пуснахме снимките му и го обявихме за издирване, за щастие то приключи още днес и то успешно! Днес беше един от най-щастливите дни за нашият герой Снежко, да ви кажем честно и за нас също. Бяхме силно притеснени как ще оцелее в условията на улицата, защото явно е натирен скоро, а и пребиван. Куч е в окаяно състояние. Наплашен до смърт от всичко и всеки, с огромна рана на главата си, слаб и недохранен, с огромна мъка в очите си ? Надяваме се съвсем скоро това да се промени и състоянието му да е обратимо, чакаме резултати от изследванията все още… МОЛИМ ВИ ДА НИ ПОДКРЕПИТЕ И В ТАЗИ БОРБА ЗА ЖИВОТ! Изпратете дарителски SMS на стойност 1 лев с текст на латиница DMS SPASI на номер 17 777. Снежко е настанен в клиника Провет квартал Тракия.

Снежко се чувства много по-добре! Раната на главата му заздравява, ще се наложи да носи яка доста време, за да не я разранява повече. Диагностициаран е със саркоптозна краста, в не много напраднал стадий, започнато е лечението и вече не е заразен за други животни. От 4Д теста се видя, че кучето има ерлихиоза и анаплазмоза, за които също са започнати съответните лечения. Няма нужда Снежко да стои в клиниката на стационар, за това МОЛИМ ВСЕКИ, КОЙТО МОЖЕ ДА ГО ПРИЕМЕН В ДОМА СИ ЗАВИНАГИ ИЛИ ВРЕМЕННО ДА СЕ СВЪРЖЕ ЧАС ПО-СКОРО С НАС! Куч е млад, жизнен, много спокоен и добър!

Снежко Ви праща слънчев поздрав и много усмивки !
Той вече не е в клиника Провет и е по щастлив от всякога, играе му се, скача ми се и се радва на всеки.
Вчера го преместихме в приемен дом, за който обаче ще плащаме на ден по 10лв това ни е единствената опция за момента .
Молим Ви да изпратите дарителски SMS на стойност 1 лев с текст на латиница DMS SPASI на номер 17 777 и да подкрепите нашата кауза и Снежко