ПУСНИ ХВЪРЧИЛО, ПОДАЙ ЛАПА!

юни 30 @ 10:0016:30

На 30.06.2018г. от 10 часа в парка под Младежкия хълм в Пловдив за четвърта поредна година ще се състои съвместната благотворителна инициатива на Ротаракт клуб Пловдив – Филипопол, Интеракт клуб Пловдив – Филипопол и доброволческа организация за защита на животните Animal Welfare Bulgaria – „Пусни хвърчило, подай лапа!“, в помощ на бездомните животни в град Пловдив.

Хвърчилото – носител на послание и мечти. Забавлението, познато от детството, днес се преражда като посланик на надеждата – надежда за едни от най-онеправданите и често незабележими, но многобройни обитатели на нашия град – бездомните животни.

Инициативата „Пусни хвърчило, подай лапа!“ ще включва workshop за направа на хвърчила, рисунка на хвърчило, състезания за най-красиво хвърчило и най-дълъг полет, в които всеки желаещ ще може да се включи срещу символична такса за участие. Очакват Ви много приятни изненади, музика и страхотни емоции, а специални гости на събитието ще бъдат страхотните кученца, за които се грижат нашите партньори от Animal Welfare Bulgaria.

Заповядайте и носете със себе си добро настроение и хвърчило, а ако нямате – ние ще Ви предложим! Да подадем ръка на животните в нужда!

Детайли

Дата: юни 30
Час: 10:00 – 16:30
Категории за Събитие: ,

Място

Venue Name: Пловдив
Address: Младежки Хълм
Пловдив, Няма 4002 България

+ Google Map

Организатор

Organizer Name: Ротаракт клуб Пловдив – Филипопол