ПОДАРИ ДОМ ЗА КОЛЕДА! ОСИНОВИ КУЧЕ ОТ ПРИЮТ!

Това е нашата кампания за коледния месец – Декември! 
Това са думите, на които искаме да наблегнем!
Това са действията, които искаме да посъветваме всеки един от Вас да извърши, защото те означават БУКВАЛНО ДА СПАСИШ ЖИВОТ!

ВИНОВНИ, БЕЗ ВИНА! НАСИЛВАНИ! ИЗОСТАВЯНИ! ЗАТВОРНИЦИ ДО ЖИВОТ!
ПРИСЪДА – СЪЩЕСТВУВАНЕ….

Попитайте в местната община за мястото ( приют или изолатор ) където се прибират безстопанствените животни. Това са места, наподобяващи Концлагери за животни. Места, за които повечето от Вас не знаят. Места, в които най-често работят хора НЕ заинтересувани за благото на животните.
Осиновете! Станете Доброволец към местния приют! Не оставайте безразлични, защото те имат само нас и ние сме техния глас и спасение!
Ние от Animal Welfare Bulgaria от вече две години работи съвместно с Пловдивски Зооветеринарен комплекс ОП „Приятел Завинаги“, като активно участваме в задомяването на кучетата, леченията им, ако се налага и всяка събота доброволци обгрижват косматковците с ласки, разходки и лакомства! Това е възможно да се случи и във вашия град и общински приют, трябват само Хора, Доброволци да положат малко повече усилия, да имат малко свободно време и много желание и любов към четириногите! Заедно можем повече!

„За величието на една нация и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните“
Махатма Ганди

Оставете коментар

Your email address will not be published.