28.11 Росен е изписан, пие хапчета и се възстановява. Търсим му постоянен дом активно! Който желае да осинови прекрасния Росен може да попълни формуляра ни за осиновяване от следния линк ~ https://awbulgaria.com/formulyar-za-osinovyavane/

21.11 Росен претърпя кръвопреливане днес… Той е развил силна анемия и е доста слаб. За щастие натривката, от която се вижда дали тялото му прозвежда нови червени кръвни клетки е с положителен резултат, така че се надяваме след кръвопреливането котьо да се стабилизира и всичко да е наред. Той пие хапчета и се храни със силна и хубава храна, за което на нас ни е изключително нужна вашата помощ!

20.11 Росен не се чувства добре, отпаднал е и не се храни… ? От кръвната картина се вижда, че е развил анемия, а от натривката – хемобартонела. Включени са му нужните медикаменти, стискайте палци за прекрасника!

На 06.11 вечерта откликнахме на сигнал за блъснато и ревящо от болка коте. Кръстихме го Росен, той е най-милото котенце което сме виждали, невероятен е! Не искаме и да си представим ужаса, който е изживял и болката, която изпитва. В момента Росен е настанен в клиника Провет в кв.Тракия, гр.Пловдив. Направени са му всички тестове, кръвна картина и биохимия. Всичко е отрицателно, котето не е болно от нищо, има само завишени чернодробни ензими. Ехографските изследвания също са ОК. Има охлузни рани по краката и тялото, които ще се лекуват локално. Най-големия проблем са фркатурите по краката, много са сериозни 🙁 Счупени са двете бедрени кости, има загуба на кост в единия крак. Налага се остеосинтеза и на двата крака. В десния ще се сложи обикновена пластина, в левия обаче е необходима реконструктивна заключваща пластина. Операциите са на стойност 1100лв. Преди да се планират операциите, котето трябва да се стабилизира за няколко дни, за да може да издържи, както и да се успокои, защото не е уринирал от вчера, надяваме се да е от стреса… Стационара на ден е 10лв. МОЛИМ ЗА ВАШАТА ПОДКРЕПА! ДАРЕТЕ ЗА РОСЕН! НЕКА СПАСИМ ЖИВОТА МУ ЗАЕДНО!

 

A.W.B. team ~

 

Оставете коментар

Your email address will not be published.